söndag 23 oktober 2011

Frukost på Danska vägen....kaffe & rostebröd. Snart ska jag och Tuva till mormor. Sen blir det bio "Nalle Puh"

torsdag 20 oktober 2011

Torsdag kväll

på Danska vägen är ganska lugn och det är skönt! Idag har jag haft ett bra dag på jobbet, Melvin har lekt med en kompis efter skolan och Tuva har varit hos farmor. Efter jobbet var jag på systemet och köpte Blossas årsglögg. Det är med kaffesmak i år. Slank även inom Lindex för att se om jag kunde hitta något till jobbfesten imorgon. Ska bli kanontrevligt. Melvin har gjort färdigt sin läxa och Tuva har ritat. Just nu gör vi ingenting och det är precis så jag vill ha det när det är höst. Att kunna göra ingenting....skönt!!

lördag 15 oktober 2011

Lördagkväll i diö ishall. Tuva tyckte att det var hur kul som helst. Melvin och Alle var genomsvetta, jag stapplade som Bambi på hal is. Chokladmjölk och bullar fikade vi på. 

Nysminkad Tuva äter korv på Maxi. Diö ishall ikväll. 

söndag 9 oktober 2011

Ny stol

Söndag, sköna söndag.
Det är den dagen man ligger kvar extra länge i sängen, äter frukost extra länge, går i pyjamasen extra länge och bara myser extra länge. I like söndagar för då kan jag krama och gosa med mina barn och min man extra länge.
Denna söndagen har jag och Tuva varit ute hos mamma och myst, ätit och pusslat. Oa och Melvin har tittat på Speedway. Jag tog hem stolen som jag tog hos min farmor och den passar bra i vårt hem. Tuva sprang förbi.....
Förresten hon har feber så Oa får vara hemma med henne imorgon.