måndag 26 december 2011

Juldagen

Idag har Victor och Ida varit hos oss, Tuva har pratat om Ida så mycket och hon följde Ida vad hon än gjorde och hon åt samma sak som hon. Det var jättemysigt att ha dom här. Ja givetvis mamma och Jörgen oxå men Victor och Ida ser vi för sällan. Det delades ut julklappar även igår och Tuva är helt galen i paketen...så ivrig. Just nu i skrivande stund sitter jag och dricker en liten Campari Juice...smaskens. Jag och Oa ska till Sorello för att träffa lite kompisar och äta en bit mat. Farmor kommer och passar barnen en stund medans vi är borta.
 //Tjing Tjong

söndag 25 december 2011

JULAFTON


Julafton på Danskavägen med mamma,svärmor och Itte. Vi åt god mat och drack gott. Tomten kom oxå och som ni ser på skorna så är han nog från USA....snygg. Han hade många paket med sig och oj vad vi öppnade sen. Idag  kommer Jörgen, Ida och Victor och mamma så nu ska vi fira vidare fast med Tacos idag istället för julmat. Barnens val. GOD JUL alla och ha en riktigt bra fortsättning för det tänker jag ha nu. Kram Kram




fredag 23 december 2011

Tomten har redan varit här med paket...oj vad förvånade vi blev. Tack tomten

söndag 11 december 2011

3:dje advent idag.
Veckorna går fort till jul och jag tror att vi alla längtar till julen. Barnen längtar till tomten och kusinerna. Oa längtar nog till den lilla ledigheten vi kommer att ha tillsammans + även att familjen samlas och äter & dricker gott. Jag längar oxå, att se barnens miner när de öppnar klapparna, att umgås länge med familjen, att träffa Victor och Ida, att äta Jansons Frestelse först en gång och sen lite senare på kvällen en omgång till, att duka bordet med fina dukar, ljus och servetter, julgodiset, ja hela grejen gillar jag men mest av allt att få vara tillsammans med mina nära och kära.                  Det gillar jag!!

lördag 10 december 2011

Julgodis

 Hela familjen har gjort julgodis idag. Allt ifrån Mozartkulor, mintkola, Rocky Road, Cornflakestoppar mm. Tuva och Melvin har även gjort fina figurer av marsipan. Det har ju inte varit något vidare väder att vara ute i så förutom att Oa har tittat på skidor så har vi myst här hemma. Nu sitter jag i mitt vardagsrum och njuter med massor av ljus tända.

tisdag 6 december 2011

Skorpor

Melvin har varit sjuk och då har jag passat på att baka Leilas Saffranskorpor. Dom är otroligt smarriga till en kopp kaffe. Imorgon ska vi tillbaka till vardagen med jobb och skola.

söndag 4 december 2011

Thaifest

Igår var jag, Tuva och mamma på Thaifest i Diö. Ett gäng Thailändare hade ordnat festen för att samla in pengar till drabbade efter översvämmningarna i Thailand. Mamma jobbar ihop med en tjej från Thailand så hon köpte biljetter av henne. Festen började kl. 17.00 och det bjöds på mat, dans, Thaiboxning, sång mm. Tuva gillade räkchipsen  och att hennes bästis Ella oxå kom gjorde verkligen kvällen till succé! Tack mamma för att vi fick följa med, det var kull!