tisdag 24 juli 2012

Idag har vi varit på Borgholms Slott och tittat. Det var jättehäftigt. Sist jag var där var Crille med och det var en upplevelse ( såg inte så mycket av ruinen eftersom vi fick lämna lite snabbt). Nu skiner solen och vi sitter och väntar in familjen Janson. 

onsdag 18 juli 2012

Inhandlat snyggaste ljushållaren på Stockholm Design i Båstad. Velat ha den länge och nu hittar jag den på Outlet så bra pris var det oxå. Den är hur snygg som helst. Vi är hemma och mellanlandar för att åka till Öland på fredag. Kapelludden blir det (har inte varit där innan). Det ska bli mysigt. Vi stannar där ett par dagar. 

onsdag 11 juli 2012

tisdag 10 juli 2012

Ingen badkruka här inte

Inatt trodde jag att hela tältet skulle blåsa bort och det blåser fortfarande. Regnet verkar aldrig ta slut heller. Vill man ha sol får det nog bli en resa söderut. 

söndag 8 juli 2012

lördag 7 juli 2012

SEMESTER

Nu har jag semester och det känns så skönt. Jag funderade på vad är egentligen semester för mig och det är tex. att inte behöva ställa klockan, att kunna gå på Maxi och dra benen efter mig när jag handlar, att kunna gå hemma hela förmiddagen i slappekläder utan bh, att vara uppe länge om kvällarna, att kunna ta en eftermiddags snark, att åka ut med min husvagn, att ta ett glas vin mitt på dagen och det viktigaste att dygnet runt ha mina barn intill mig och kunna ta en kram när jag vill. Det är semester för mig.