onsdag 29 augusti 2012

Fin måne ikväll. Jag och barnen har varit hos mamma och fikat! Puss på dig mamma. 

söndag 26 augusti 2012

Mycket denna vecka




Denna veckan har varit en tuff vecka, en nära klasskompis till Melvin dog i måndags efter att dom hade spelat boll på middagsrasten. Melvin var med när ambulansen kom och hämtade (pojken hade hjärtproblem) och vi var med på begravningen i fredags. Usch det gör ont i bröstet när jag tänker på det.
I helgen har det varit Älmhultsdagarna med karuseller och Diggilo. Hur mycket folk som helst var på Älmekulla men det var bra anordnat så man slapp att köa. Regnet hade vi kunnat vara utan men det var bara att gilla läget och det gjorde jag verkligen.


söndag 19 augusti 2012

I helgen har vi handlat nya möbler till Tuvas rum. Blev kanonbra. 

lördag 11 augusti 2012

söndag 5 augusti 2012

Nu sitter jag här i soffan efter 4 veckors semester som har gått otroligt snabbt men jag har haft det hur bra som helst. Har varit ute med husvagnen nästan hela tiden förutom 4 dagar så det känns ganska skönt att vara hemma i mitt nya hus lite. Sista veckan på semestern har varit guld för då har vi spenderat hela tillsammans med Victor, Ida, Jörgen, mamma och Ove. Det är alltid lika mysigt. Jag är lyckligt lottat att ha en sån fin familj....är tårögd. I love you because!!

fredag 3 augusti 2012

torsdag 2 augusti 2012

Denna veckan på sommaren tillsammans här i Hällevik är helt suverän. Vi äter gott, badar och umgås. Jag saknar mina syskonbarn otroligt mycket så det är skönt att få vara med dom denna veckan!!