fredag 28 september 2012

Eftermiddagsmys med Tuva. Ittes gamla spel funkar fortfarande bra.

måndag 24 september 2012

söndag 23 september 2012

I helgen har vi bara myst och tagit det lugnt. I fredags grillade vi, igår sov Wille här och mamma ringde efter Tuva så dom lekte och sen skulle Tuva sova där och så fick det bli. På förmiddagen idag gick jag utåt mammas så skulle tjejerna hämta upp mig efter en timme. Det var skönt. Har för första gången i mitt liv känt ett behov att behöva röra mig nästan varje dag. Trodde aldrig det skulle hända.

onsdag 19 september 2012

lördag 15 september 2012

Kalops efter en 9 km lång runda sen blir det bastu för hela Family4.

torsdag 13 september 2012

Göteborg

 I två dagar har jag varit i Göteborg med jobbet. Vi har besökt Kållered varuhuset och pratat med dom om hur våra lastningar ser ut när bilarna kommer till dom för att lossas + att vi har pratat kvalité på pallar. Vi kom igår och har stannat på hotell Rica, mysigt. På kvällen var vi ute och åt på en restaurang som heter Räkan. Jättehäftigt. Mitt i restaurangen låg ett minihav där man fick sin mat på räktrålare och sedan köra båten (radiostyrd) till sitt bord. Gott men dyrt. Det har varit intensivt idag eftersom klockan ringde 4.00 i morse.....nu går jag och lägger mig. Natti natti



fredag 7 september 2012

Tuva har shoppat loss idag och valt kläder själv. Duktig tjej

söndag 2 september 2012

Myslördag med familjen Rosenberg/Holmberg. Vi åt gott och hade det precis så det ska vara när man har trevliga vänner på middag. Tuva och Stina lekte hela kvällen lång. Vi bokade även konsert, Europe i Malmö med en hotellnatt på Hilton.... Ska bli hur kul som helst!!