lördag 29 december 2012

Tittade på " mammas pojkar" i Kristianstad med mamma Guns pojkar. Bra film

tisdag 25 december 2012

 Julafton med allt vad det innebär.....
Igår hade vi en mysig dag med allt från "kulaftonskläder" och film i strumpan till Tuvas frågande "mamma, mamma när kommer gästerna?" Min egen längtan till att se barnens miner när dom öppnar sina paket till den underbara Janson som mamma alltid gör. Julbordet var fantastiskt gott och vi hade en "grann" tomte. 
Barnen var nöjda med sina paket och jag oxå. Tack alla i min fina familj för allt!!
Ha en fortsatt God Jul!! Kram från mig


lördag 22 december 2012

Har städat och handlat idag. Det har tagit hela dagen så nu var Oa och jag värda en Campari. God var den

torsdag 13 december 2012

söndag 9 december 2012

Klart. Tuva och jag har gjort det sista idag. Ljusslingan är på plats. Vi är nöjda. Annars har vi fixat om lite i hallen, pantat och handlat. Jag låg ganska länge idag för jag är fortfarande inte ok. Helt genomtäppt och feber igår. Behöver vara pigg nu innan ny vecka.

lördag 8 december 2012

Skaparglädje

I eftermiddag har jag och Tuva målat lite möbler och ramar. Jag var i Osby på morgonen och fick inspiration av butiken Fröjd of Sweden. Jättemysigt och dom har god latte.

fredag 7 december 2012

Tidig julklapp

Ikväll har jag fått en för tidig julklapp...iPhone 5. Jag har varit super nöjd med 4:an men tror att denna är ett strå vassare. Tack fina familj för julklappen.

torsdag 6 december 2012

Sjukstuga

                       Har varit hemma hela veckan och haft otroligt ont i halsen. Igår och idag har Tuva oxå varit hemma. Det känns som om det går runt oss alla utom Melvin. Han har klarat sig..än. Vi äter mycket C vitaminer och idag känner jag mig mycket piggare så jag ska till jobbet imorgon. 
Snart är julen här och innan dess ska vi göra lussekatter, pepparkakor, julgodis, jag och Oa ska till Malmö och kolla på Europe med Anna och Peter (ska bli hur kul som helst), julpynta, köpa julklappar, innebandydisco, badmintonavslutning och mycket mer. Hur ska man bara hinna allt? Det kanske blir jul fastän man inte hinner? Det kanske till och med blir en bättre jul om man inte stressar med allt. Det jag vet är att jag längtar till Julafton när vi träffas och umgås, för mig är det viktigast av allt.
Kram 

söndag 2 december 2012

1:a advent med julbord på Ikea och julskyltning i byn med hästridning. Madde, Per, Itte, Cilla och Ask var med. Maten var sådär men vi passade på att köpa lite ljus och servetter. Igår var jag och Tuva i kyrkan och lyssnade på Nea när hon spelade i Elme storband. Det var trevligt.