söndag 24 juni 2012

MELLBYSTRAND

 Det har varit en mysig helg med trevligt sällskap och goda skratt. Vi kom till Mellby i onsdags kväll och det gick otroligt bra att sätta upp förtältet och komma i ordning. Torsdagen bjöd på strålande solsken och vi var på stranden en stund. Melvin badade men det var riktigt kallt....brrr. Jag som aldrig bränner mig brände ansiktet. På kvällen kom Janina med familj + Linda A med familj. Gissa om Tuva och Melvin var glada när deras kompisar anlände. Tuva och Tindra har lekt konstant och det har inte varit något kiv alls. Duktiga barn vi har. På midsommarafton var det ok väder fram till ett tiden sedan kom regnet och det höll på till 8 på kvällen (inte så roligt) Vi satt under tak i Jonas och Lindas stuga och hade jättetrevligt. Barnen var ute ändå så vi fick byta kläder lite då och då.
Midsommardagen var lugn. Vi var på tivolit så barnen kunde åka lite karuseller. PÅ kvällen somnade Tuva kl. 18.00 och vaknade dagen efter kl. 8.00. Hon var helt slut.
 Idag skulle allt packas ihop igen och det är ju lite segt innan man har börjat. Vi fick precis ihop tältet innan regnet startade och nu sitter jag i min soffa med en kopp te och utanför regnar det såklart....Alla är nöjda efter helgen och i detta vädret är det faktiskt ok att gå och jobba.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar