söndag 24 juni 2012

MELLBYSTRAND

 Det har varit en mysig helg med trevligt sällskap och goda skratt. Vi kom till Mellby i onsdags kväll och det gick otroligt bra att sätta upp förtältet och komma i ordning. Torsdagen bjöd på strålande solsken och vi var på stranden en stund. Melvin badade men det var riktigt kallt....brrr. Jag som aldrig bränner mig brände ansiktet. På kvällen kom Janina med familj + Linda A med familj. Gissa om Tuva och Melvin var glada när deras kompisar anlände. Tuva och Tindra har lekt konstant och det har inte varit något kiv alls. Duktiga barn vi har. På midsommarafton var det ok väder fram till ett tiden sedan kom regnet och det höll på till 8 på kvällen (inte så roligt) Vi satt under tak i Jonas och Lindas stuga och hade jättetrevligt. Barnen var ute ändå så vi fick byta kläder lite då och då.
Midsommardagen var lugn. Vi var på tivolit så barnen kunde åka lite karuseller. PÅ kvällen somnade Tuva kl. 18.00 och vaknade dagen efter kl. 8.00. Hon var helt slut.
 Idag skulle allt packas ihop igen och det är ju lite segt innan man har börjat. Vi fick precis ihop tältet innan regnet startade och nu sitter jag i min soffa med en kopp te och utanför regnar det såklart....Alla är nöjda efter helgen och i detta vädret är det faktiskt ok att gå och jobba.


onsdag 20 juni 2012

Nu drar vi till Marias. Mamma det är så många goa minnen som kommer upp när jag tänker på alla somrar vi varit där. Glad midsommar på er alla mina nära och kära. Kram 

lördag 16 juni 2012

Återhämtning

Trött och lite energilös <- vet inte om man kan säga så men det är så det känns. Det har varit mycket med flytten + att jag har haft/har mycket att tänka på jobbet. Det är inte alltid helt lätt. Grejerna i nya huset börjar komma på plats och det känns bra här. När jag svänger ut från gatan känns det som jag är hemma. Jag tänker även mycket på min pappa just nu och jag tror att beror på att det var vid denna tiden han var så sjuk och sedan dog. Det gör så ont.... Skulle varit på möhippan idag men jag behövde återhämta mig fysiskt och psykiskt och det gör jag bäst tillsammans med det finaste jag har, mina barn.

torsdag 14 juni 2012

Skolavslutning med "Den blomstertid nu kommer" i kyrkan. Det är en fin tradition tycker jag. En lika bra tradition är att efteråt går vi tillsammans med Familjen Johansson/Aronsson hem till någon av oss och fikar. Alltid lika trevligt. Sommarlovet är här.....yeeahhh!!

söndag 10 juni 2012

Barnen har kommit hem efter en helg i Hällevik. Vi har hunnit flytta under tiden med hjälp av underbara vänner. Tack alla inblandade utan er hade vi inte klarat oss och tack mormor för att du tog hand om våra barn i helgen. Kram på er. 

Melvin hemma i sitt nya vardagsrum. 

fredag 8 juni 2012

Första pausen sen 10 i morse. Nya huset börjar ta form i tankar och idéer  . Jag älskar detta!! 

Puss på er alla!! Jag har hittat mammas gamla "suddi" samling.

Imorgon är stora flyttardagen.