lördag 26 februari 2011

Helg

 Efter en tidig kväll igår var vi igång ganska tidigt idag. Jag var på Team Sportia och ute hos mamma. Ove var här och det är länge sedan jag träffade honom. Tuva skulle absolut inte följa med mig, jag tror att hon ville hänga med pojkarna. Alexander kom precis när jag skulle sticka (han är fortfarande kvar och ska sova här). Ikväll har jag ätit kräftor (blev inspirerad av mamma och Ova ) och barnen har ätit hamburgare. Det var smarrigt. Nu börjar Melodifestivalen.
Ha en trevlig kväll!
Kram






Så snyggt från H&M, lite likt Cath Kidston.

fredag 25 februari 2011

Träningsvärk och Sushi

Denna veckan har jag börjat träna med mina trevliga kollegor Jenny & Kent. Vi har kört styrketräning på A-huset. I 2 dagar har jag knappt kunnat gå...har ju inte tränat på c:a 5 år så nu är det på tiden att starta. Något annat nytt som är värt att skriva om är att jag har ätit Sushi för första gången och det föll mig i smaken + att den lilla restaurangen i gamla "Kaxig" lokalen är hur fräsch som helst och mycket tillmötesgående personal. Full pott!!
10 dagar kvar till vi reser och nu är det verkligen nedräkning.....

söndag 20 februari 2011

Veckan som varit

Det har varit mycket denna veckan så jag har inte hunnit blogga. I onsdags skulle pappa ha fyllt 59 år, jag kan inte fatta att det snart är 10 år sedan jag träffade honom. Saknaden är fortfarande lika stor men man hanterar att leva med det. Vi var ute hos mamma och åt smörgåstårta och hade det mysigt.
I torsdags var jag på Sorello med min grupp. God mat och många skratt. En riktigt lyckad kväll. Fredagen var lugn och jag somnade som vanligt i soffan till Let´s Dance.
Igår var vi hos Mona och Bengt där vi åt gott och hade det jättetrevligt. Tack Mona och Bengt för en trevligt kväll!!
Innan på dagen var jag, Tuva och mamma i byn och fikade + att Tuva köpte en ny bikini. (jag har missfärgat den andra).
Nu sitter jag här i min soffa och dricker en kopp kaffe...mmmm va gott.

söndag 13 februari 2011

Russin

Igår var vi (jag,Melvin,Tuva,Alexander och Janina) i Olofström och badade. Killarna skötte sig bra och dom är duktiga på att simma. Tuva är oxå modig så jag fick va på hugget när hon ville "simma" själv i stora bassängen. I 3 timmar låg vi i blöt så man va ju som ett russin sen. Det var jättemysigt och jag och Nina har ju så kul ihop. Hon hade även fika med sig så vi hade det mysigt. På kvällen var det lugnt, Alexander sov här och vi tittade på Melodifestivalen. Bästa låten enligt mig va Loreen.

onsdag 9 februari 2011

Fika

Idag harjag varit hemma med Melvin. När jag hämtade honom i måndags hade han feber och ont i huvudet. Han ska till skolan imorgon för nu är han piggare. Ikväll ska han och Tuva klippa sig hos Åsa. Behöver vara nyklippta till resan om en månad...jag just det om en månad sticker vi. Behöver sol och värme nu. Känslan när solen värmer kroppen är helt ljuvlig + en Phad Thai är ju inte heller dumt.

söndag 6 februari 2011

Helgmys...

 och trevliga människor omkring oss hela helgen. I fredags var Nea här och vi hade det mysigt som vanligt. Jag var lite trött bara så jag satt och nickade vid 9 tiden....I lördags kom mamma med kringlor och sockar som hon hade stickat till Tuva...jättesöta. Hon hjälpte mig också att städa. Tack snälla mamma!! Jag, Tuva och Melvin bakade kladdkakemuffins som var smarriga (från Leila´s bok såklart). På kvällen kom Familjen Janson. Vi beställde mat och tittade på Melodifestivalen. Jättetrevligt.
Idag söndag har varit en slappedag. Viggo har varit här och lekt med Tuva, första gången hon har kompis hemma. Melvin har varit på kalas hos en klasskompis. Ja då var denna helgen slut och början på en ny härlig vecka på jobbet!!


































































































































torsdag 3 februari 2011

Ny soffa...

 ...igen. Nu har vi bytt vår bäddsoffa. Det var något fel på den andra så vi lämnade tillbaka den. Nu blev det en vit Karlstad. Ja jag vet att det är en dum färg när man har små barn men IKEA´s klädslar är fantastiskt bra och lätta att tvätta. Det var en överraskning att soffan kom i så många olika delar...platta paket. Jag visste att det var montering men kanske inte så mycket. Fint blev det i allafall.
Snart är det helg igen, veckorna går otroligt fort och jag har så roligt på jobbet. 
Imorgon fredag kommer Nea och hälsar på, blir nog lite planering inför Thailand + lite god mat. På lördag kommer Camilla & Janson, Åsa & Tony med barn. Det ska bli roligt att träffas så snart efter nyår annars blir det att man träffas allihop typ en gång om året. Ska bli ändring på det nu.