måndag 29 augusti 2011

Fiske

Jag är bara tvungen att lägga upp denna bilden på bloggen....visst är den snygg. Men så är ju killarna på bilden snygga oxå!!

Karusellerna på Älmhultsdagarna var populära. Att träffa en kompis att åka med är ett + 

lördag 20 augusti 2011

lördag 6 augusti 2011

Lördag

Jag är såååå stolt....Tuva har efter många nappar slutat. Igår hade hon den sista nappen och även den bet hon sönder. Då tog vi ett beslut att nej nu får det räcka med napp. Hon har ändå den mest i mungipan....Duktig är hon vårt sagogryn. Därför cyklade hon & jag till IKEA och köpte en gunga (älskade att gunga på den hos Stella) att ha i trädet. Just på denna bilden är hon förbannad för att det inte blir tillräckligt med fart men hon och Melvin har haft kul på den i eftermiddag (Melvin har varit hos Alexander och lekt idag).









 SISTA NAPPEN!!!












 SMARRIG ÖL!
PANDALUS KINESISKA VILDFÅNGADE!
God smak + att dom fick bra betyg i tidningen

fredag 5 augusti 2011

Livet.

Ja ibland ställer man sig frågan varför en människa väljer att lämna livet frivilligt. Det frågade jag mig igår när jag var på min kusins begravning. Han var 36 år och hade bara levt halva sitt liv. Det är otroligt tufft att se hans far och bror lida så oerhört. Jag blir helt förlamad och mycket gammalt rycks upp igen...vill bara hem och pussa  på mina barn, det mest levande som finns utan några bekymmer som helst. Nu sitter jag här i min fåtölj med en kopp kaffe och en skål Marianne och känner mig tillfreds med livet och vad det har att erbjuda. Min fina familj och alla mina vänner, jag är otroligt tacksam att jag har alla er. Tack för att ni finns!! Kram              

onsdag 3 augusti 2011

Busigt kul!

Vi har varit iväg och campat igen. Den här gången bar det iväg till Tosselilla och Svampacampingen precis utanför tillsammans med fina familjen Janson. Campingen är väl inget jag rekommenderar men det var helt ok att sova där och gångavstånd till parken.
Med superfint väder traskade vi och tusentals andra dit och vilken dag vi fick. Janina och hennes barn var oxå där och hon hade paxat ett par solstolar till oss...supermysigt. Vi  badade, åkte go cart, karuseller (jag och Camilla tyckte att Hoppetossan (fritt fall för barn) var hur go som helst så den åkte vi nog fler gånger än barnen...fniss. Annars har vi haft det jättemysigt med mycket tjabb och flabb och barnen har lekt tillsammans hur bra som helst. Tack hela familjen för trevliga campingdagar ihop.
Det börjar närma sig slutet på Oas semester och vi kommer att ta det lugnt nu ett par dagar innan han börjar jobba. Imorgon ska jag på begravning (min kusin begravs) och det känns lite tungt eftersom han inte var så gammal. 
Barnen och jag har ytterligare en vecka kvar innan vi går in i vardagen igen med alla rutiner....det är faktiskt skönt med lite rutiner efter en slapp semester. Man behöver båda delarna.
God Natt!!