fredag 18 mars 2011

Var pool ligger alldeles intill havet. Pa Railey Beach ar det hur lugnt och fint som helst.

Melvin laser vid poolen...vem har han arvt detta av...

Havet ar lugnt och sanden ar finkornig. Vi har traffat en dansk familj som ar jatte trevlig. Traffade dom forst pa Phi Phi pa samma hotell och nu ar vi pa samma igen.

Imorgon ska vi pa snorkeltur till en narliggande o. I eftermiddag har det regnat, vi var da pa vag till en annan strand som heter Phrang Cave, hur haftigt som helst med grottor och klippor pa stranden. Det var inte sa haftigt nar Tuva brande sig pa en manet...jag blev klart helt hispig men en Thailandare lugnade mig och Itte sprang och hamtade vinager (sags vara bra) Sen gick vi direkt till Apoteket och fick nagon salva och kortisontablett. Jag tror ju alltid det varsta oxa men nu sitter hon pa rummet och tittar pa film och ater glass. Melvin och Oa var inne i grottorna och hittade fina stenar till akvariet sa nu blir fiskarna glada.  HA det bra allihop och Victor om du laser detta GRATTIS!! pa fodelsedagen. Kram till alla!!!

1 kommentar:

  1. Vad härligt ni har det, underbara bilder! Passa på och njut innan ni kommer hem till vinter och snö igen ;) Stina saknar Tuva på dagis, hoppas att de kan träffas när ni kommer hem!
    Hälsa alla!
    Snökramar från fam Holmberg/Rosenberg

    SvaraRadera